miercuri, 9 noiembrie 2011

11 Noiembrie 2011, ora 13.11- Meditatia Globala 'Aprinde Reteaua de Lumina'

Fragment preluat si tradus in limba romana de pe site-ul  
 http://www.firethegrid.com/

Aprinde Reteaua de Lumina -

" Intram intr-un camp energetic in cosmosul nostru, fara precedent. Acest camp de energie este programabil, fie ca participam constient la programarea lui sau nu. Pentru ca energia care predomina in acea zi, la acea ora, va fi punctul de pornire pentru inceputul urmatoarei etape din evolutia umana. Aceasta energie este disponibila pentru ca noi sa o folosim si sa o programam timp de 28 de ore, incepand din 10 Noiembrie, 19:00 GMT, si pana pe 11 Noiembrie , ora 23:00 GMT. Dar apogeul, momentul in care este cel mai intensa, este pe 11 Noiembrie incepand cu 11:11 GMT. In acea perioada, campul in care intram se va inchide in spatele nostru si vom fi incapsulati in acel camp nou. Indiferent care ar fi vibratia pe care o emitem in acel moment, aceea va dicta incarcatura permanenta a noului camp al pamantului, si acesta va fi punctul de pornire catre un timp nou.
Va voi explica si mai clar. Imaginati-va ca aruncati un ou fiert intr-o substanta gelatinoasa. Pe masura ce oul se va indrepta spre centrul gelatinei, densitatea gelatinei se va inchide in spatele oului si oul va fi complet inconjurat in acel nou camp. Suntem asemenea oului care intra intr-un camp de plasma. Acel camp nou este gelatina. Este o alta densitate decat cel in care traim acum, asa cum aerul din care pleaca oul este diferit de densitatea gelatinei. Pe masura ce acest camp inconjoara Pamantul, vom ramane in acel nou camp. Spre deosebire de campul in care traim in prezent, acel nou camp este pur, nu a fost incarcat niciodata cu informatii si programe. Este o imensa oportunitate pentru noi ca fiinte umane sa il programam si sa beneficiem de un salt in evolutie. Nu putem sa mai sustinem campul in care traim in prezent pentru ca a atins masa critica si se petrec convulsii la nivel planetar. Spre norocul nostru, un nou camp ni se infatiseaza in acest moment cheie , si avem o noua sansa sa o luam de la capat si sa facem o schimbare pozitiva. Avem oportunitatea de a face din acel nou camp ceea ce alegem sa fie. . 
Dupa cum am mentionat, noul camp va fi programat fie ca vom participa in mod constient sau nu la aceasta. Asta inseamna ca, daca nu facem nimic, noul camp de energie va fi incarcat cu amprenta energetica dominanta pe pamant la acel moment.  Deocamdata campul in care traim este foarte dens, incarcat cu emotii ca teama, neincrederea, egoismul, lacomia, furia, ura, separarea. Daca nu facem nimic, acele emotii vor fi cele care vor defini si noul camp. Sau, ne putem uni timp de o ora, pentru ca in mod constient sa alegem cum dorim sa incarcam noul camp. Credinta unui singur om care crede cu adevarat, contine energia a o mie de oameni, si suntem puternici in aceasta intentie, pentru ca sunt multi aceia care doresc o lume noua si diferita in aceste timpuri.
Acum este timpul sa ne unim si sa devenim un singur camp. Sa ne unim ca un singur popor, o singura inima, si o singura minte, si intr-o intentie comuna sa cream o lume plina de iubire si abundenta. Nu doar pentru noi dar pentru generatiile urmatoare.. Trebuie sa devenim ceea ce am intentionat sa fim cand am ajuns pe planeta. Trebuie sa devenim Fiintele de Lumina in forma umana asa cum ne-am dorit. Trebuie sa ne reamintim cine suntem pentru a putea sa devenim acele fiinte minunate care vor schimba lumea in mod constient. Folosesc cuvantul ‘trebuie’ dar in realitate nu e ceva obligatoriu,  doar ceva necesar, ce tine de alegerea noastra. Daca alegem sa nu facem nimic, lumea va continua sa existe fara intentiile noastre pozitive. Insa, prin gandurile si intentiile noastre pline de iubire, vom reusi nu doar sa manifestam tot ceea ce avem nevoie pentru a schimba lumea, dar vom putea aduce in program si propriile noastre bucurii si vise.
Ce inseamna aceasta? Inseamna ca odata ce ati intentionat lucrurile esentiale pentru pamant cum ar fi aerul si apa curate, o lume imbelsugata pentru toti, spatii ample de locuit, iubire, bucurie, caldura sufleteasca, si abundenta pe toate planurile, si din clipa in care ati manifestat toate aceste lucruri la cel mai inalt grad de beneficitate pentru intreg pamantul si locuitorii sai, puteti adauga propriile variatii. Ce te face fericit? Ce ai dori sa se pastreze la fel in urmatoarea perioada? A aduce propria bucurie in program inseamna ca daca tu crezi ca a manca inghetata e ceva de care intreaga planeta se poate bucura, transmite prin intentie sa fie suficienta inghetata pentru ca oricine sa se poata bucura de ea daca doreste. Transmite aceste intentii pentru intreaga umanitate nu doar pentru tine, Aminteste-ti ca intentiile tale sa vina intotdeauna din inima pentru ca aceasta energie este cea care face lucrurile sa dureze. Intentioneaza ca cele mai mari bucurii ale tale sa fie disponibile pentru toti , ca in acest fel toti oamenii sa poata experimenta pe deplin acele bucurii, daca aleg sa faca asta. Este vorba despre alegere. A alege este cheia.
Traim intr-o lume a alegerilor. Noi am creat sistemele in care traim. Noi am manifestat modul in care circula banii acum. Putem sa regandim acest sistem si sa aducem abundenta pentru toti. Pamantul are destul pentru toti.  Putem acum sa ne ‘razgandim’  si sa ne deschidem inimile pentru a alege sa traim intr-o lume noua. Schimbarea vine din gandurile pozitive care vor prinde forma si se vor materializa in lumea noastra. Dar nu doar gandurile vor face asta, ci este extrem de important ca intentia sa vina din inima, si din cea mai profunda dorinta de manifestare a lucrurilor cat mai benefice pentru intreaga umanitate. Ceea ce nu ne mai este de folos poate fi schimbat printr-un simplu gand. Este adevarat ca nu am creat situatia actuala intr-o clipa, si nici nu o vom schimba intr-o clipa, insa primul gand pozitiv ne va propulsa spre urmatorul gand pozitiv si asa mai departe. Orice calatorie incepe cu un prim pas.
Odata ce ne programam noul camp, va fi mult mai usor sa creeam ceea ce avem nevoie pentru o lume mai buna. Noul camp va deschide noi si minunate oportunitati pentru fiecare dintre noi. Trebuie doar sa ne indreptam atentia spre altceva si sa nu ne mai concentram pe ceea ce nu ne mai este de folos. Dupa cum spun si versurile cantecului lui Bradfield‘vizualizeaza o alta lume, ce seamana cu o lume de poveste, plina de revelatii’ si apoi ‘priveste-te pe tine insuti din cer’. Creeaza acea lume, in acelasi timp in care creezi persoana care vrei sa devii. Fii visatorul care viseaza constient si care transforma visul in realitate. Oamenii au avut puterea de creatie inca de la inceputul timpurilor. Insa acum este momentul sa cream in mod responsabil, si constient, din ‘aici si acum’.
Totul incepe cu programarea campului planetar in momentul intrarii intr-un nou timp. Devenim un singur camp unificat de jur imprejurul pamantului, emanand energia Iubirii ce vine din interiorul fiecaruia. Nu e nevoie decat de putina atentie si o ora din timpul vostru. Acum este momentul sa ne unim. Distribuiti aceste informatii mai departe in intreaga lume. Spuneti-le prietenilor si familiei. Sunteti creatori extraordinari si aveti puterea de a schimba lumea. AMINTITI-VA CINE SUNTETI!
Deveniti un singur popor, un singur camp de energie si deveniti schimbarea pe care ati asteptat-o. Acum este momentul sa va mobilizati intr-o intentie comuna. Prin alegerea colectiva puteti schimba orice. Ati vazut acest lucru intamplandu-se de multe ori pana acum. Martin Luther King a vorbit despre asta, ca si Ghandi, Nelson Mandela si alti mari oameni ce au rostit adevarul. O singura idee dar multe minti. Dupa ce a fost lansata ideea, a ramas in mintea oamenilor si a generat o schimbare. Multi s-au implicat si au insistat in mod colectiv ca acel lucru sa se schimbe . S-a intamplat de multe ori si iata acum a sosit iar momentul sa ne unim si sa alegem impreuna sa schimbam lumea in care traim, pentru noi insine si pentru cei ce vor urma, pentru copiii nostri si cei ai copiiilor nostri.
Vizualizati o alta lume si apoi deveniti forta acelei schimbari. Totul incepe cu setarea acelei intentii pe 11 Noiembrie, 2011, la ora 11:11 GMT (ora 13.11 ora Romaniei). Nu e nevoie de nimic special pentru a face asta – Doar o minte colectiva si o inima iubitoare, schimband modul in care gandeste, apoi incarcand campul de energie in care traieste. “Lasa perla dinauntru sa-ti arate adevarul.” AMINTESTE-TI CINE ESTI, actioneaza si schimba lumea in care traim.
Cu toata inima si iubirea sunt impreuna cu voi in aceasta experienta.
Imi amintesc.
Samoiya Shelley Yates"  (pt mai multe detalii click aici)

*********************************************************

"Este timpul.
Fiecare fiinta umana de pe planeta noastra iubita simte ca traieste intr-un timp al schimbarilor majore. Planeta Pamant ne da semnale clare ca este pe o cale a transformarii si pentru ca traim si depindem de ea, experimentam aceasta transformare odata cu ea. Aceasta scrisoare este o chemare la unitate. Pe 11 Noiembrie 2011, la 11:11 GMT, ne vom intalni cu totii ca o Inima, un Suflet, si un Gand plin de iubire. Facand aceasta, alaturam vocile noastre la cele mai vechi si intelepte culturi ale acestei planete, fratii si surorile noastre mai mari, cei din vechime, din primele natiuni. Ei ne-au adus cea mai de pret invatatura – ca tot ceea ce vedem in afara noastra, pamantul, muntii, oceanele, galaxiile, si fiecare fiinta, fiecare lucru pe care il experimentam prin simturi se gaseste si in inimile noastre. . Ei ne-au invatat de asemenea ca ceea ce traim in vietile noastre, sau in lumea din afara noastra, este in realitate o reflexie directa a propriilor noastre sentimente si ganduri. Totul este interconectat. Separarea este o iluzie. Exista doar UNITATE.

Ca o confirmare a acestei invataturi, comunitatea stiintifica a descoperit in timpul evenimentelor din 11 Septembrie, cum campul magnetic al Pamantului este influentat de campul magnetic al inimilor noastre. Acest camp al inimii noastre este de 5000 de ori mai puternic decat cel generat de creier! Luand in considerare aceasta informatie, este cert ca putem influenta lumea din jurul nostru intr-un mod pozitiv, din interior, daca alegem asta. Aceasta inseamna ca putem alege impreuna, si in mod constient, sa cream o lume mai armonioasa, abundenta, pasnica,si justa pentru toti.

Pana acum, majoritatea cheltuielilor facute de guvernele lumii au fost directionate pe razboi si distrugere, pe pamant, pe ape, in aer. Cele mai multe dintre tarile mari, chiar si cele sarace, cheltuie mai multi bani pentru a intretine conflicte, decat pentru a crea o viata mai buna si mai sanatoasa pentru populatiile lor. Cum ne putem astepta sa supravietuim ca specie daca vom continua sa investim cea mai mare parte din energia si resursele noastre financiare in aceasta cale negativa? Raspunsul este evident. Nu putem. Minunate descoperiri stiintifice si noi tehnologii in domeniul medicinei si al energiei, care ar putea sa ajute la stoparea saraciei si a bolilor, sunt blocate de catre avaritia si egoismul celor ce conduc guvernele lumii. Am lasat acest sistem fara sens sa ne scape din mana pana intr-atat incat foamea de putere a catorva indivizi, a devenit mai importanta decat Viata insasi. Iubirea este Viata si in absenta ei, Viata dispare.

Ca si fiinte umane constiente, este de datoria noastra sa ne asumam responsabilitatea pentru ceea ce se intampla in jurul nostru si in vietile noastre. Fiecare din noi are un rol de jucat si trebuie sa facem ceea ce este corect pentru a restabili echilibrul, fiecare din noi in propriul domeniu de expertiza, la locul nostru de munca, in casele noastre, comunitatile noastre, orasele, si tarile noastre. Totul sa fie facut cu iubire, onestitate si integritate, pentru binele tuturor. Suntem toti importanti si depindem unii de alti pentru a trai. Putem schimba tot acest haos intr-un viitor pozitiv pentru copiii nostri si copiii lor. Putem lua toata acea energie folosita pentru distrugere si sa o redirectionam in construirea unei noi structuri sociale bazata pe intelegere si daruire, care va acoperi toate nevoile de baza ale fiecarei fiinte umane – pentru ca in sfarsit sa traim in armonie si respect cu Natura si unii cu altii. Pentru ca nimeni de pe Pamant sa nu mai duca lipsa de nimic.Imaginati-va cate s-ar putea face cu atatea miliarde de dolari directionate catre lucruri pasnice. Suntem miliarde si suntem UNUL. Sunt mai multi cei ce gandesc pozitiv, cei ce sunt pasnici si iubitori, decat cei care traiesc in frica si egoism. Singura problema este ca nu suntem inca la fel de bine organizati pe cat sunt ei. Si pentru a reusi, trebuie mai intai sa mergem in inimile noastre si sa ne unim toate gandurile noastre pozitive si pe aceeasi lungime de unda in acelasi timp sa simtim cu toata fiinta noastra ca aceasta noua lume este deja aici si este reala. Dupa asta, punem toate acele ganduri si intentii bune la treaba si prin actiune sa prinda radacini in realitate.

In « Efectul Isaia», Gregg Braden vorbeste despre studiile stiintifice care au demonstrat in repetate randuri ca un grup mic de oameni care mediteaza la unison pot influenta rata criminalitatii unui intreg oras. S-a calculat ca avem nevoie doar de 1% din populatie pentru a influenta restul comunitatii. Aceasta inseamna ca avem nevoie doar de cateva mii de oameni care mediteaza impreuna in acelasi timp pentru a influenta intreaga lume cu sentimentele lor pozitive. Dr. Masaru Emoto si cartea sa «Mesajele ascunse ale apei » si Dr. Lynne McTaggart si cartea «Campul » ne-au aratat deasemenea cu cercetarile lor, ca gandurile noastre pot influenta materia.
Tineti minte ca ceea ce traim acum este doar o reflexie a ceea ce am creat din interior. Am ales in mod colectiv ceea ce ni se intampla acum si ce vedem in jurul nostru si ne dam acum cea mai importanta lectie dintre toate – sa ne AMINTIM cine suntem defapt – fiinte de lumina pline de iubire , si creatori puternici.

Acesta este motivul pentru care va chemam acum. Pe voi, fii si fiice, copii si adolescenti, mame si tati, bunici, artisti, oameni de stiinta, inventatori, profesori, muncitori, lideri spirituali si vorbitori motivationali, voi toti care aveti o influenta pozitiva asupra celor din jur, si care ajutati deja sa aduceti aceasta noua constiinta globala la viata. Pentru ca voi, mai mult decat oricine, puteti arata lumii intregi acest exemplu – ca va mobilizati si deveniti UNUL singur si-i invitati si pe ceilalti sa isi ridice frecventa iubirii si sa se uneasca pe 11 Noiembrie, 2011, ora 11.11 GMT. Scopul acestei intalniri poate fi atins in mai multe feluri. Putem medita, ne putem ruga, canta, dansa, sau bucura de ceea ce ne face fericiti, atata timp cat facem totul din inima, vizualizand pozitiv. Daca te afli aproape de un loc sacru, mergi acolo daca poti si foloseste energiile puternice ale Pamantului ca un amplificator. Imagineaza-ti o lume a armoniei, bucuriei si pacii, a lume cu ape curate, aer si sol eliberate de poluare, unde toti avem grija unii de altii. Ganditi-va la asta – daca toata lumea ar pune pe celalalt pe primul plan, nimeni nu ar mai duce lipsa de nimic pentru ca schimbul de energie ar circula liber.
Amintiti-va ca sunteti iubiti, ca sunteti fiecare un Suflet Unic, si apoi exprimati-va recunostinta pentru experienta de a fi in viata pe aceasta minunata planeta albastra.

Suntem fiinte spirituale intr-o calatorie umana. Sa inclinam impreuna balanta in avantajul nostru. Sa ne unim in ceea ce avem in comun, in loc sa ne pierdem in ceea ce ne deosebeste. Putem realiza orice atunci cand emotiile, gandurile si actiunile noastre izvorasc neconditionat din inimile noastre, dandu-ne mana cu respect, iertare, compasiune, si Iubire pentru tot ceea ce este viu. Aceasta ora este disponibila pentru a aduce o noua constiinta umanitatii si pentru a incepe Era Pacii Universale. ESTE TIMPUL. Namaste.

- Annie Tremblay (Anael) - http://www.firethegrid.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu