sâmbătă, 2 ianuarie 2010

Zece dorinte pentru tine in 2010

1) Sa te vezi exact asa cum esti. Sa vezi ce e bun, si ce mai ai de imbunatatit. Fara sa te condamni, fara sa te urasti. Fara sa te minti ca esti altceva decat ceea ce esti. Fara sa te consideri mai bun decat altii, sau mai rau. Sa te vezi, sa te accepti, si sa iti asumi defectele in aceeasi masura in care iti pretuiesti calitatile.
2) Sa nu ai regrete. Nu e nimic mai de pret. Sa stii ca alegerile pe care le-ai facut au fost cele potrivite acelui moment. Sa intelegi ca esti exact acolo unde trebuie sa fii, si ca ceea ce conteaza nu este drumul pe care ai mers, ci motivul pentru care ai ales acel drum. Asta conteaza pentru evolutia noastra. Odata ce motivul s-a schimbat, se va schimba si calea pe care mergem. Nimic nu este batut in cuie, nimic nu ramane neschimbat.
3) Sa traiesti in prezent. Sa investesti sentimente si ganduri numai in prezent. Sa nu iti irosesti energia traind in trecut. Sa nu ai asteptari de la viitor. Sa fii treaz acum aici, fara a interpreta totul prin prisma trecutului. Nu e usor. Dar iti doresc sa reusesti asta.
4) Sa vezi lumea prin ochi de copil. Sa te lasi uimit de tot ceea ce te inconjoara. Sa iubesti asemenea unui copil, sa te exteriorizezi cu absoluta sinceritate. Un copil iti va spune intotdeauna ceea ce crede sau ceea ce simte. Sa ai inima deschisa. Un copil nu are orgolii, sau prejudecati, sau asteptari. Si nu tine ranchiuna. Iti doresc sa poti fi si tu la fel de pur.
5) Sa ai puterea de a spune Nu. Sa ai puterea de a nu face compromisuri. Sa ai puterea de a nu-ti incalca principiile.
6)Sa iti urmezi inima . Este poate cel mai important lucru pe care il poti face. Si cand spun inima ma refer la acea voce interioara, care nu are nici o legatura cu logica. E vocea spiritului, e legatura cu Divinitatea. Deci va sti ce este cel mai bine pentru tine intotdeauna. Si este acolo atunci cand ai nevoie de ea. Nu trebuie decat sa o asculti.
7) Sa nu-ti fie teama sa risti. Uneori trebuie sa riscam totul, pentru a ne realiza visele. Iti doresc sa ai inspiratie, credinta, si intelepciune, atunci cand viata iti va oferi o alegere dificila.
8) Sa fii pregatit de schimbare . Schimbarea e parte din viata. Si nu e niciodata o pedeapsa, este un dar. Este totodata semnul ca suntem pregatiti sa trecem intr-o noua etapa. Fara schimbare nu am putea evolua.
9) Sa iti vindeci ranile . Nu renunta sa incerci. Nu renunta sa crezi ca solutiile vor veni.
10) Indrazneste sa visezi! Indrazneste sa iti urmezi visele. Este motivul pentru care esti aici. Este motivul pentru care ai fost inzestrat cu constiinta, si liber arbitru. Si mai mult decat atat, este modul prin care viata, in toate formele sale, s-a dezvoltat. Putem merge doar inainte. Si tu esti parte din tot. Asa ca bucura-te de aceasta aventura,
si...La multi ani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu