marți, 5 aprilie 2011

Carul de foc

Aceasta este transcrierea mesajului "Omul Multi-Dimensional" , pe care Kryon l-a transmis pe 24 Octombrie 2010 , In Brazilia, Sao Paulo.
Mesajul incepe cu clarificarea sistemului karmic, apoi Kryon vorbeste despre abilitatea noastra de a ne Inalta, precum Ilie in povestea Biblica. Finalul este o chemare la unitate, iubire si compasiune, catre toti locuitorii planetei, in special in acest timp al transformarii. Mesajul m-a impresionat profund, si am facut aceasta traducere pentru a fi cunoscut de cat mai multi oameni.

"Bun gasit dragii mei (...).In aceste zile vrem sa va oferim o privire de ansamblu. Nu conteaza ce ti se intampla, ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla. Este ca si cum evenimentele din jurul tau ar apasa diferite butoane pe care scrie: “dar cu asta cum te vei descurca?” .Exista un sistem vechi, construit pentru ca omul sa fie pus in situatii de test. Aproape toti treceti prin asta, si acest sistem se numeste Karma. Karma este cea care aduce lectiile in viata omului. Aceste lectii genereaza apoi o schimbare vibrationala pe planeta, in functie de cum reactionati la ele, si ce invatati.  De multe ori karma apare impreuna cu familia voastra de suflete si vi se ofera ocazia sa invatati unii de la altii. Unele lectii sunt invatate, altele nu, si totul se poate intampla din nou. In acest sistem vechi, este ca si cum ati fi intr-o barca si nu ati sti niciodata incotro se indreapta. Si cumva s-ar indrepta spre ape periculoase, neliniste, drama, iar modul in care reactionati la toate acestea , schimba planeta. Nu este un sistem care sa dea putere omului dar este cel mai vechi sistem ezoteric de pe Pamant si cei batrani au vorbit despre el. Acum 21 de ani v-am vorbit si v-am spus ca pe aceasta planeta exista o noua energie, si ca aceasta noua energie anuleaza karma. Adica intreg sistemul umanitatii pe Pamant se schimba. Pentru cei care doresc cu adevarat , acest sistem este incheiat. Intr-adevar karma este inca acolo, dar omul are acum capacitatea de a iesi din ea, de a lua carma si de a indrepta barca spre ape calme .Motivul este ca energia voastra pe planeta in acest timp va da puterea de a va decide propriul curs. Pentru ca veti reusi mult mai bine sa ridicati vibratia planetei cu intelepciunea pe care o aveti acum si care v-a fost oferita pe perioada ultimei generatii. Multi dintre voi incep sa o constientizeze si sa o foloseasca, si este poate cea mai simpla schimbare.
Si acum va voi arata un sistem mai complex, maiestria dinauntrul vostru, si partea ezoterica a ceea ce sunteti. Ma bucur sa va pot arata un sistem minunat, care va arata de ce acum puteti sa decideti propriul curs.
Fiinta umana, Dumnezeu te iubeste! In timp ce stai acolo, ascultand acest mesaj, Dumnezeu te iubeste! Dorim sa pleci de aici diferit de cum ai venit, sa ne auzi clar, sa participi in energia descoperirii. Exista unele lucruri pe care nu le poti schimba in jurul tau, dar daca te vei schimba pe tine insuti, vei vedea acele lucruri schimbandu-se. Este un sistem interesant. Cu cat esti mai capabil sa folosesti maiestria din tine, cu atat lucrurile din jur se schimba mai mult. De ce se intampla asta? Pentru ca tu esti la carma. Pentru ca tu iti conduci viata.
Sa incepem prin a dezvalui ceva despre tine insuti. In realitatea ta, ai un punct de vedere singular. In jurul tau exista perceptia ca totul pe Pamant este in numar de unu, incepand cu propriul corp. Crezi ca exista doar un corp, o viata, un Dumnezeu, un adevar, o realitate. Acesta este punctul de vedere subiectiv al fiintei umane. Nu poti concepe decat o varianta a ta pentru ca esti intr-o realitate liniara ce merge din trecut spre viitor. Cand te privesti in oglinda vezi un singur chip. Aceasta este realitatea tridimensionala. Si ascunde tot ceea ce esti cu adevarat. Oare e posibil sa fie mai mult in jurul tau decat ceea ce vezi? Oare e posibil sa fii mai amplu decat credeai? Dar asta nu se vede in oglinda.  
Eu vad sufletul batran, intelepciunea ta, motivul pentru care esti aici. Am fost cu tine inainte sa vii in timpul tau, cu cateva clipe inainte de a decide sa te intorci pe Pamant. Te-am privit si te-am intrebat: "esti pregatit sa faci asta din nou?" , si imi amintesc ce ai spus. Fiecare dintre voi a zis altceva. In acel moment, aveai controlul elementelor, culori minunate construiau limbajul, muzica era peste tot, muzica pe care uneori ti-o mai amintesti . Si atunci mi-ai spus: "Nu as rata acest timp, este timpul cand Pamantul va face Trecerea, este ceea ce am asteptat". Si eu am raspuns: "Ai fost acolo de-atatea ori, de ce sa pleci din nou?". Si tu ai spus: "Familia mea este acolo, si nu vreau sa pierd acest moment." Si acesta este adevarul, suflet batran. Ai fost aici de atatea ori, intelepciunea ta este mare dar tu nu stii asta. Invitatia pe care v-o fac astazi este sa va constientizati maiestria dinauntrul vostru, si sa intelegeti cine sunteti. Facand aceasta va veti schimba viata, si veti vedea schimbarea in jurul vostru. Veti incepe sa va treziti in fiecare zi bucurandu-va.

Va voi aminti acum o poveste biblica care este adevarata, si care este consemnata in Vechiul Testament (cartea a 4a a Regilor in Biblia Ortodoxa). Va voi duce intr-o calatorie. Este povestea profetului Ilie. El era un maestru si il cunostea pe Dumnezeu. Si va voi arata inaltarea lui, si ce s-a intamplat atunci.
Ilie le-a spus celor de langa el : "Ma voi inalta, ma voi duce acasa, este timpul". Si stia cum sa faca acest lucru datorita maiestriei si intelepciunii sale. Langa el era discipolul sau,  Elisei. El i-a cerut maestrului sa-i dea macar jumatate din intelepciunea sa. Iar Ilie i-a spus : "Fii cu mine si consemneaza ceea ce vei vedea cand ma voi ridica la Cer. Iar de vei vedea si vei intelege semnele, atunci sa stii ca duhul meu este si in tine". Ilie stia ce se va intampla. Iar ceea ce s-a intamplat a fost un proces multidimensional. Insa Elisei cauta sa inteleaga simbolurile. Caci nu putea consemna decat ceea ce era vizibil pentru el in lumea aceasta, in 3d. Cu toate ca se petrecea mai mult decat atat. Si atunci l-a vazut pe Ilie, in mijlocul campului, tranformandu-se in lumina.
Dar vreau sa stiti ceva. Nu a fost un car sa il ridice pe Ilie. Nu a venit Dumnezeu sa il ia pe maestru, ci  maestrul s-a transformat intr-o parte de Dumnezeu. Lumina s-a intensificat, Elisei de-abia isi putea tine ochii deschisi, culorile ce il invaluiau erau minunate, si nu se auzea nici un sunet, insa atat de intensa era energia incat parea ca maestrul sau se transforma in foc, lumina il invaluise cu totul. Si atunci a vazut cum lumina s-a despartit in trei parti, si au aparut trei cai, ce l-au ridicat pe Ilie ca intr-un car de foc spre cer. Iar Elisei a inteles ca acesta este un semn, o imagine simbolica a mesajului pe care trebuia sa il transmita mai departe. Numarul cailor nu apare explicit in scrierile voastre, dar erau trei. Acum vreau sa va povestesc ce s-a intamplat. Va voi explica sistemul uman in amanunt. 
Iubita fiinta umana, poate ca iti va fi greu sa intelegi aceasta, dar nu esti cu nimic diferit decat Ilie. Poate ca nu ai deschis inca poarta, poate ca nu esti un profet intelept, dar tot ceea ce a avut Ilie ai si tu. Cat de mult folosesti din acele daruri, este alegerea ta. In ce masura manifesti acea lumina in viata ta este alegerea ta. Dar ai in tine potentialul a tot ce a observat si Elisei. 
Elisei a denumit energia carului de foc, in ebraica: 'merkab' , merkaba, ceea ce inseamna 'car, sau a se deplasa calare'. Iata semnificatia cuvantului,si sacralitatea calatoriei. Este lumina pe care a vazut-o emanand din corpul lui Ilie, opt metri de jur imprejur, ce parea a straluci ca un soare. Si a numit-o merkaba. Si cu totii o aveti .Fiecare din voi. Iar daca nu ai activat niciodata nimic din ceea ce este sacru in tine, va ramane nemiscata, nu va avea nici un efect. Dar daca ai deschis aceasta poarta, si ai lasat lumina sa se manifeste in viata ta, esti vindecatorul, samanul, maestrul care crezi ca esti.. Si pretutindeni pe unde calci, Dumnezeu te va cunoaste, pentru ca pasind , sadesti lumina ta pe Pamant, asa cum se sadesc semintele. Acesta este potentialul fiecarui om.  Iar acum voi explica cele trei elemnte sacre de baza, ce constituie sistemul umanitatii. 
Cei trei cai de lumina sunt cele trei parti multidimensionale ale fiecarei fiinte umane, asa cum au fost si pentru Ilie
1) Primul cal, cel mai mare pe care il porti cu tine, pe care il numesti o parte din Creator, a fost numit si Sinele Superior sau sinele Inalt. Sinele superior este in interiorul tau, nu in cer, si nu este mai 'sus' decat tine. Ci are o vibratie mai inalta decat a ta. De aceea se numeste Sinele Inalt. Aceasta parte din tine este esenta ta divina,  esenta sufletului tau, sacralitatea ta, si multi oameni nu constientizeaza asta. Dar aceasta parte nu poate face nimic daca omul nu doreste asta. Fiinta umana trebuie sa ceara ca Sinele Inalt sa se manifeste. Libera alegere este totul. Doar asa veti putea trece la carma vasului: prin intentie. Voi trebuie sa doriti sa deschideti usa. Nu se intampla in mod automat. Acesta este sistemul liberului arbitru pe care il onoram. Acesta este calul cel mai mare, chiar o parte din Creatie, cu totii il aveti, si nu este o alta entitate, ci este Esenta voastra.
Sunt multi aceia care se tem sa deschida acea usa, pentru ca nu stiu ce se va intampla. Dar partenerul meu (Lee Carroll, cel ce transmite mesajele lui Kryon) v-a povestit ce s-a intamplat la inceput, acum 21 de ani, cand a deschis usa. A rostit doar cateva cuvinte: "Daca esti acolo, arata-mi". Si asta s-a intamplat. Dar in acele prime momente, eu nu am facut nimic. Si-a intalnit Sinele Inalt, si asta l-a speriat. Pentru ca a simtit pentru cateva clipe conexiunea sa cu Universul. Si cea mai coplesitoare iubire pe care a cunoscut-o vreodata. Acesta este Sinele Inalt. Si era nevoie sa intalneasca mai intai aceasta parte, inainte ca eu sa pot intra in contact cu el. Acesta este sistemul, este in stransa legatura cu elementele si cu tine. In stransa legatura cu esenta ta divina , cu energia Creatorului si a vietii. Si cu aceasta parte te intalnesti la inceput, asa inveti sa te iubesti mai intai pe tine. Doar asa poti invata cum sa lucrezi cu energia in mod cuantic. Sinele Inalt incepe sa te invete. Dar esti tot tu. Poate fi ceva mai frumos? Ca la un anumit nivel te intalnesti cu tine? Este un sistem minunat.
2) Al doilea cal. Este mai dificil de explicat, pentru ca acum vorbim de un nivel multidimensional si cuantic. La venirea ta pe Pamant, la nastere, se intampla un fel de desfacere a sufletului in mai multe parti multidimensionale, iar o parte vine ca ceea ce tu asemeni cu ingerul pazitor, sau cu ghizii tai, pe care-i percepi ca fiind 'langa' tine, in campul tau energetic, opt metri in jurul tau. Aici este unde percepi grupul ghizilor si ti se par a fi entitati separate, pentru ca privesti unilateral.  In dimensiunea aceasta, realitatea iti spune ca ai o singura parte a ta, corpul. De aceea atunci cand simti pe altii in jurul tau, crezi ca sunt alte entitati decat tine. Ii numesti ghizi si ingeri pazitori,dar sunt tot parte din tine. Sunt al doilea cal . Vin odata cu tine, si sunt parte din ceea ce reprezinta energia sufletului tau. Ce fac acesti ghizi? In primul rand te cunosc foarte bine si stiu cum sa te ajute. Dar nu pot face nimic, pana cand nu-i activezi prin intentie, chemandu-i in ajutor. (Lee Carroll a stat in meditatie si a chemat prin intentie ingerii si ghizii sa se manifeste. Si cand si-a intalnit nu doar Sinele Inalt, ci si un cor de ingeri care-i cantau, s-a speriat.) Acest proces este diferit pentru fiecare. Unii dintre voi au deschis deja usa, unii au facut-o gradat, iar altii stiau inca de la nastere ca vor face asta .Unii dintre voi ati umblat cu acesti ingeri toata viata. Este ceea ce v-a adus astazi aici, la acest mesaj. Stiu cine se afla aici, vindecatorii, cei ce transmit, cei ce scriu, cei ce ajuta umanitatea, toti aveti calea deschisa. Partenerul meu a facut un salt brusc de la zero la infinit si asta poate fi traumatizant. Si nu i-am aratat a treia parte decat acum sase ani. Si aceasta a treia parte este cel mai greu de explicat.
3) Aceste trei parti au fost explicate de aproape toate religiile de pe planeta. Pentru ca toti au simtit sacralitatea acestui numar. Profetii si maestrii care au fost pe Pamant le-au dat denumiri diferite, iar in aceasta cultura se numesc Tatal, Fiul, si Sfantul Duh. Dintre acestea, Duhul Sfant este cel mai greu de explicat. Acesta este al 3-lea cal. Ce este? Este un spirit al sfinteniei. Nu este Sinele Inalt, nu este ingerul pazitor sau ghizii vostri, ci este o energie ajutatoare, care se manifesta in toate. Este oare posibil ca parte din tine sa fie in toate? Raspunsul este Da. Este dificil de explicat. Dar esti intr-o stare cuantica de comuniune permanenta cu toate. Aceasta permite sa existe sincronicitati, si permite creatia constienta si co-creatia. O fiinta umana ce si-a activat abilitatea de a co-crea, stie ca ceva se va intampla, nu stie ce, cand, si unde se va intampla, dar se pregateste pentru acel eveniment. Acesta este omul care nu se mai afla in totalitate in 3D, si care poate intelege, poate intui potentialul ca ceva sa se intample. El gandeste asa: "Raspunsul va veni atunci cand este momentul, nu stiu care este, sau cand se va intampla, dar contez pe asta, si deci voi astepta sa apara. Si pentru ca stiu ca reprezinta o solutie in viata mea, nu voi face o drama din nimic."
Ati cunoscut pe cei care sunt asa? Priviti chipul lui Iisus Hristos. Credeti ca isi cunostea viitorul? Ati vazut asta pe chipul Lui? Nu. Ce ati vazut in schimb? Bucuria lui Dumnezeu. Animalele care Il urmau simteau asta, si Pamantul o stia, cu fiecare pas al Sau. El spunea: "Eu sunt fiul lui Dumnezeu, si asta sunteti si voi" Asta a spus. A vrut sa stiti ca tot ceea ce a reprezentat El pe planeta, este disponibil si pentru voi, chiar acum. Acesta a fost mesajul. Acestia sunt cei trei cai.
Cum poti incepe sa aplici aceste informatii? Stai in meditatie si cu intentie pura si abandonare totala spune: " Dumnezeule mult iubit, sunt pregatit sa incep sa deschid aceasta usa, ia-ma de mana si arata-mi drumul pas cu pas. " Si apoi ai incredere in prima intuitie. Acesta e cel mai dificil lucru pentru voi, aveti o intuitie si imediat o dati la o parte, iar mai tarziu spuneti : "stiam ca asa se va intampla". Si atunci de ce nu ai crezut? Pentru ca a venit din tine, si ati fost invatati ca sunteti neinsemnati, ca va nasteti in pacat, ca nu aveti intelepciunea lui Dumnezeu, si ca trebuie sa renuntati la tot ce va aduce bucurie. Aveti incredere in intuitia voastra. Este singurul mijloc prin care ingerii vostri va pot vorbi. Acele parti din voi care sunt in campul vostru, comunica prin intuitie. Incepeti sa aveti incredere in ea. Este ca un muschi al corpului care este cuantic. Cu cat exersati mai mult, cu atat veti incepe sa deveniti mai priceputi la asta, si veti reusi tot mai bine, pana cand curand veti face din asta un stil de viata.
V-am dat acum secretul: Intentie pura, abandonare totala, increderea in intuitie, practica. Si aceste lucruri vor da startul pentru o calatorie. Trebuie sa fie ceva pur, trebuie sa fie ceva ce faceti pentru ca sunteti implicati cu totul, nu doar ca experiment,sau ca un program nou de exercitii fizice. Trebuie sa fie cu totul, cu fiecare celula a corpului vostru.
Si acum un mesaj: Suflete Batran, esti aici pentru un motiv. Poate ca ceea ce ti-am spus stiai deja si acesta este doar un timp al re-amintirii. Poate ca trebuia sa afli acum. Schimbarea este aproape, se indreapta spre America de Sud. Este un timp in care trebuie sa puneti lucrurile la un loc, nu sa le desfaceti. Este un timp in care trebuie sa va uniti. Este cineva pe care nu il placi? Este cineva cu care nu vrei sa lucrezi? Asta  numesti unitate? Incearca sa-i privesti pe cei de langa tine cu iubire, indiferent de ceea ce s-a petrecut intre voi. Daca poti sa-i iubesti, atunci esti asemenea 'facatorului de pace' cel care reuseste sa uneasca. Daca vei continua sa intorci spatele, vei continua separarea. Este timpul pentru ca familia umana sa se uneasca. Recunoaste lumina din cei din jurul tau, inlatura prejudecatile si orgoliile, si cum crezi ca esti vazut, si priveste-i pe ceilalti ca pe fratii si surorile tale. Ia mana fratelui tau si priveste-l in ochi, si spune-i: "Te iert pentru tot, poti sa ma ierti si tu, ca sa incepem sa lucram impreuna?" Si  nu ma refer la colaborare in afaceri, ci la colaborarea in toate domeniile vietii. Inseamna sa constientizati si sa recunoasteti ca sunteti amandoi copii ai lui Dumnezeu si ca aveti amandoi dreptul sa va faceti  lucrarea si sa va plantati semintele de lumina pe planeta, si va puneti de acord sa o faceti cu iubire, compasiune si constiinta. Este o etapa a maturitatii, este timpul, iar aceasta energie de acum va ajuta la punerea in practica a acestor principii. Fii parte din aceasta transformare, este motivul pentru care te-ai nascut acum, este motivul pentru care asculti acest mesaj, si multi dintre voi sunt atat de pregatiti! Acesta este mesajul de care aveti nevoie: Uniti-va, unificati, lipiti, este mesajul acestei zile, singurul si cel mai important. 
.Ce vei face cu toate aceste informatii? Pune-le in aplicare! Fa-ti timp pentru tine, cateva clipe de liniste, si incepe sa te intrebi: "Oare este posibil? Ce pot sa fac, Sine Inalt, Ingeri, Dumnezeule, ajutati-ma in acest demers!" Aveti incredere in intuitia voastra, mergeti incet si cu compasiune. Aceasta noua atitudine va aduce schimbarea in lume. Incet veti incepe sa mergeti la intruniri, sa va intalniti cu oameni cu care poate inainte nu v-at fi intalnit, pentru ca nu va placeau. Invatati sa aveti incredere in fratii si surorile voastre, in umanitate. Aveti compasiune pentru toti. Aplicati in viata voastra ceea ce ati aflat astazi. Voi sunteti sufletele batrane ale planetei, si veti trezi maestrul din interiorul vostru daca aceasta va este intentia.
Si asa este."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu