luni, 12 decembrie 2011

Alinierea 12:12 si Constiinta Cristica

Alinierea din 12 Decembrie 2011, aduce intreaga forta a Dimensiunilor Angelice in ajutor. Din acest plan vine capacitatea Sufletului de a primi cele mai inalte frecvente disponibile acum pentru transformarea planetara.
Cifra 12 reprezinta activarea Iubirii Divine in interiorul, si in afara ta. Cand Iubirea Divina activeaza codul-lumina din structura fiintei tale, se produce o comuniune a trezirii - aceasta activeaza cele 12 siruri de ADN ale corpului fizic si le uneste cu noul sistem de 12 chakre ale corpului energetic. Conectarea se face prin Lumina Cristica. Puterea acestei noi energii ce ne este facilitata de Arhangheli, da posibilitatea fiecarui om sa experimenteze Lumina Aurie Cristica, ce va inlatura din fiinta voastra toate acele energii ce nu va mai sunt necesare.
Transformate de Lumina, celulele se trezesc, rezonand cu codul prezent in sufletul tau. Aceasta activare a fost in asteptare pana cand constiinta pamantului putea sustine o trezire in masa. Acel moment este Acum. 

Primeste Iertarea
In aceasta zi, Iertarea Divina este oferita odata cu vindecarea ranilor vechi. Responsabilitatea ta este sa primesti vindecarea prin acceptarea iertarii pentru greselile din trecut pe care crezi ca le-ai facut. Ingaduie luminii Iubirii Divine, sa patrunda in toate structurile vechi pe care le-ai construit in jurul ideii de vinovatie. Iarta atacurile pe care le-ai lansat impotriva ta pentru ca nu ai reusit sa faci ceea ce 'ar fi trebuit'. Aceasta noua Lumina, informata cu energia Cristica, detine vibratia vindecarii si iubirii. De asemenea aduce alinierea cu toate partile de Sine multi-dimensionale, pentru a crea unitate si implinire in fiinta ta.
Pentru lucratorii cu lumina, ce au ramas fermi in credinta lor si au mers inainte pe calea Luminii chiar atunci cand au fost intampinati cu frica si controverse, Alinierea din 12:12 reprezinta o confirmare a tot ceea ce ati stiut dintotdeauna ca fiind adevarat.

Unitate Divina
Incepand cu 12:12, va aparea sentimentul unitatii cu toate aspectele tale. Intampina-te cu respect si onoreaza angajamentul luat pentru aceasta viata. Lasa Lumina Cristica sa patrunda in fiecare celula si sa creeze o noua forta vindecatoare care sa se infiltreze in constiinta ta. Cand vei integra aceasta energie in fiinta ta, Iubirea Divina din campurile tale va fi atat de prezenta incat lumea va incepe sa se schimbe in jurul tau.
Incepe sa folosesti aceasta conexiune cu puterea luminii vindecatoare, si adu-o in toate situatiile, relatiile, si locurile din viata ta care inca nu apar asa cum ti le-ai imaginat. Foloseste aceasta Lumina pentru a te intari cu iertare si compasiune. Indiferent ce s-ar intampla, concentreaza-te pe Lumina si Iubirea din interiorul tau si adu aceasta compasiune catre tine si catre ceilalti. Formeaza-ti un obicei din a face asta inainte ca orice alta reactie sa se intample, si vei descoperi ca acesta este cu adevarat un timp nou.

Noi structuri in Sistemul Energetic Uman
Incepand cu 12:12, noi structuri sunt construite in sistemul energetic uman. Activarea celor 12 siruri in structura ADN si conectarea cu sistemul celor 12 chakre, incepe sa creeze o structura pe deplin aliniata care functioneaza la cea mai inalta frecventa energetica disponibila acum. Vizualizeaza spirala celor 12 siruri ale codului-Lumina ADN, in interiorul tau, care se extinde in jos si in sus, spre interiorul Pamantului, si spre cer. Aceasta va consolida conectarea la cele 12 chakre care se intind deasupra si dedesubtul corpului tau. 
Nu uita ca ai parteneri nevazuti a caror misiune include evolutia ta, si care te pot ajuta in procesul de creatie, folosind frecventa Luminii si Iubirii divine, pentru a transforma aceasta lume.
Te-ai nascut pentru asta. Acum este momentul. 
Daca citesti acest mesaj, esti aliniat la Energia Cristica care a generat aceasta aliniere si transformare. Este cu adevarat inceputul unei schimbari a paradigmei ce va continua in 2012. Incepe acum sa integrezi noile structuri in fiinta ta, pentru ca ceilalti sa iti urmeze exemplul. Ai fost intotdeauna un deschizator de drumuri, si vei fi si de-acum incolo.
'A doua venire' cum a fost denumita aceasta energie, a fost inteleasa gresit secole de-a randul. Aceasta Constiinta Cristica se afla in interiorul tau si profetia nu se refera la venirea unei singure entitati luminate sau maestru inaltat pe Pamant. Trezirea la potentialul maxim al evolutiei spirituale este disponibil pentru toate fiintele, daca aleg acest lucru, si daca sunt dispuse sa aduca pe planeta acea transformare a constiintei pe care Pamantul o asteapta. Acum este momentul sa alegeti.

Mai jos aveti o rugaciune care va poate ajuta in aceasta activare:
Prezenta Divina,
In aceasta zi, te rog adu Lumina Aurie si Iubirea Divina a Constiintei Cristice in fiinta mea, si ancoreaza-o prin mine pe Pamant. Daca este spre binele meu suprem, fie ca aceasta lumina sa trezeasca in fiinta mea cele 12 siruri de ADN si sa creeze spirala de lumina care sa imi activeze intreg sistemul celor 12 chakre.
Cer ca Sufletul meu sa se alinieze cu Iubirea si Lumina Divina pentru evolutia mea si a planetei. Chem in ajutor ingerii pazitori si toate fiintele de Lumina care lucreaza pentru trezirea mea, sa fie alaturi de mine in acest proces.
Fie ca toate fiintele sa se trezeasca la adevaratul lor potential divin, si sa aduca prezenta Iubirii Divine si a harului divin pe aceasta planeta. Fie ca frumoasa noastra planeta sa fie onorata intr-un mod nou care sa-i permita sa prospere. Fie ca fiecare inima sa simta darurile acestei prezente iubitoare inauntrul lor si fie ca pacea sa dainuiasca pe Pamant. Iti multumesc Doamne pentru toate darurile si binecuvantarile primite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu