luni, 29 iunie 2009

Cele Sapte Energii Magice Vindecatoare

- de Kryon

Transmis prin: David Brown. Cele Sapte Energii Magice Vindecatoare - de Kryon -http://www.kryon.org.za/
(O prezentare generala a celor sapte energii, care sunt transmise pentru a vindeca, cu usurinta, copilul interior)

· Prima energie este energia Responsabilitatii, adica, abilitatea de a reactiona. Copilul este asa cum este, pentru ca nu stiti cum sa reactionati fata de el. Asa ca, multumindu-I Divinului pentru miracol si pentru darul energiei responsabilitatii, Universul va sprijina si va ofera informatii, cunostinte si intelepciune prin care sa stiti cum sa va purtati cu acest copil.
Responsabilitatea este corelata cu Chakra Coroanei.

· Cea de-a doua energie este energia de a Cere Iertare.
Copilul trebuie sa stie ca este auzit. Aceasta energie il ajuta sa fie receptiv. Stiti ca, atunci cand copilul este foarte ranit, tot ce vrea sa faca este sa va dea la o parte. El nu vrea sa fie atins, ci doreste doar sa va indeparteze. Energia cererii iertarii se revarsa in copil si va risipi nevoia lui de a se distanta de voi. Acest aspect al copilului care incearca sa va indeparteze inseamna, de fapt, ca indeparteaza Divinul, si nu-i permite iubirii Divine sa curga si sa patrunda in interior.
Cererea iertarii este corelata cu cel de-al Treilea Ochi.

· Cea de a treia energie este energia Iertarii. Datorita faptului ca cereti iertare copilul se deschide spre a ierta si a primi iertare.
Iertarea este corelata cu Centrul de Comunicare (chakra gatului).

· Cea de-a patra energie este energia Iubirii, iar noi invocam mereu aceste energii Divine, multumindu-I Divinului pentru miracol si pentru darul acestor energii, indiferent care sunt – a iubirii, in acest caz. Creand un Dumnezeu destul de puternic, in masura sa vindece acest copil, abandonati acel tipar comportamental care nu va mai serveste.
Iubirea este corelata cu Chakra Inimii.

· A cincea energie este energia Abandonarii, care va ajuta sa renuntati la toate acele comportamente care nu mai functioneaza. A te lasa in voia lui Dumnezeu este ceva ce vine din Centrul Plexului Solar - centrul puterii voastre. Cu cat va predati mai mult, cu atat deveniti mai puternici.

· A sasea energie este energia Recunostintei, care niciodata nu trebuie subestimata. Recunostinta inseamna gratie Divina si are de-a face cu creatia. Cu cat creati mai mult dupa voia Divina, cu atat veti avea parte de mai multa bucurie, fericire si beatitudine in vietile voastre.
Recunostinta este corelata cu Chakra Creatiei.

· A saptea energie, ultima, este energia Renuntarii la tot. Este asemenea unui copac care, toamna, le permite frunzelor sa plece. Daca nu le-ar permite sa plece, el nu s-ar mai dezvolta. In cele din urma, copacul ar muri. Deci, aceasta energie este elixirul vietii. A lasa ca ceva sa plece, nu inseamna ca acel ceva trebuie dat la o parte, ci ca i se da drumul pentru ca nu ne mai serveste. A lasa sa plece este ceva frumos - doar lasati sa plece. Trebuie sa fim deschisi ca sa putem fi liberi.
Energia renuntarii este corelata cu Chakra de Baza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu