luni, 10 octombrie 2011

Programe si conditionari (II) - Programe ezoterice

Revin dupa cum am promis cu detalii despre programele de tip ezoteric . Ce sunt acestea? Informatii transmise prin intermediul gandurilor si a campurilor energo-magnetice emise de corpul uman, catre diferite elemente (cum ar fi apa, alimentele, cristalele, diferite obiecte, chiar si paginile unei carti.)

1. Apa. Printre cele mai recente descoperiri se numara informatiile ce pot fi transmise apei - vezi studiul doctorului Masaru Emoto si filmul documentar 'Apa'. Pe scurt, se explica faptul ca apa in toate formele ei, are 'memorie' si ca poate fi energizata pozitiv sau negativ, in functie de informatia cu care este programata. Mai multe detalii aici .
Ganditi-va la apa sfintita - este o apa impregnata cu o amprenta benefica - prin emiterea unei binecuvantari de catre un preot cu har. La polul opus, se cunosc cazuri de otravire cu o apa care aparent nu continea nici un element chimic daunator. Amprenta sa energetica insa era atat de incarcata negativ (deoarece a captat in calea ei amprenta dramatica a locurilor prin care isi avea cursul) si vibratia ei atat de joasa, incat a cauzat serioase probleme in corpul celor ce au baut-o. 
Urmariti filmul si veti vedea cum a fost descoperit acest lucru - si acceptat din punct de vedere stiintific in intreaga lume.

2. Alimentele. Ati auzit desigur fraza ca "mancarea facuta cu dragoste are gust mai bun". Si ati vazut probabil chiar in familie cum se gateste traditional, si ca aceeasi reteta, cu aceleasi ingrediente, poate avea cu totul alt gust daca este preparata de mama, bunica, etc. Ei bine, nu este doar o vorba 'din batrani', ci este adevarat! De aceea nu va temeti sa va folositi mainile, atunci cand gatiti, (bineinteles dupa ce ati respectat normele elementare de igiena), si niciodata nu pregatiti masa atunci cand sunteti suparati sau nervosi. Energia emisa de gandurile si mainile voastre in acel moment se va transmite mai departe fie ca o constientizati sau nu.
Un sfat : creati un program benefic atunci cand preparati mancarea - binecuvantati-o in gand si transmiteti intentia ca acele alimente sa fie in perfecta armonie cu corpul vostru si cu cei care o vor consuma. 
Mergand un pas mai departe cu analiza acestor programe, putini stiu ca anumite alimente contin deja o amprenta negativa - ele sunt nocive corpului nostru pentru ca au fost modificate sa creeze dependenta. Bauturile de tip cola, sau altele cu adaosuri chimice, mancarea de tip fast-food cu potentiatori de aroma (aici nu vorbim de nimic natural, sau programe 'accidentale', ci de alimente care in mod constient au fost impregnate cu anumite substante deci cu anumite intentii). Nu vreau sa fac acum teoria conspiratiei -sunt altii mult mai priceputi la asta- dar va atrag doar atentia. Daca nu puteti evita sa consumati anumite bauturi sau alimente incercati macar inainte de a le 'infuleca' sa stati o clipa si sa transmiteti intentia de a le  optimiza amprenta energetica pentru a va fi cat mai benefice cu putinta. O simpla atingere, o simpla intentie este suficienta. Este ceea ce fac inca oamenii care si-au pastrat legatura cu traditiile si credinta - cei ce fac o cruce inainte de a incepe sa manance sau cei ce multumesc Divinitatii pentru ceea ce  urmeaza sa primeasca - de ce credeti ca se fac aceste gesturi? Pentru ca ele vin din mostenirea ancestrala - nimeni nu stie clar de cand au inceput, dar incercati si veti vedea cum,daca va obisnuiti cu acest mic ritual, gustul mancarii va fi mai bun, si starea de sanatate se va imbunatati si ea. 

3. Cristalele -cele naturale, formatiunile de tip cristalin ce se gasesc in pamant si caverne - Exista legende care vorbesc despre utilizarea cristalelor de catre civilizatia disparuta a Atlantidei, pentru stocarea informatiilor. In Evul Mediu s-a raspandit folosirea lor de catre cei ce practicau alchimia si magia. Despre misterul cristalelor s-au scris numeroase carti  (pentru mai multe informatii click aici-) si exista in prezent chiar cursuri in care aceasta stiinta mistica este impartasita mai departe.Puteti afla despre fiecare tip de piatra pretioasa si semi-pretioasa care exista in natura si care sunt proprietatile lor chimice, si energetice. Terapia cu cristale foloseste aceste proprietati pentru vindecarea diferitelor afectiuni sau blocaje. De asemenea, cristalele se pot folosi in Feng Shui, pentru armonizarea energiei spatiului de locuit, sau in amplificarea intentiei pentru realizarea unui proiect (vezi grila de cristale). Atentie insa, inainte de a le folosi atat cristalele cat si pietrele pretioase sau semi-pretioase trebuie purificate energetic - cea mai simpla metoda este a le tine in vase cu sare pentru trei zile, dupa care sa le clatim cu apa rece la jet puternic. Apoi sa le tinem la soare pentru a se incarca din nou cu lumina. La sfarsit le tinem in mana si transmitem o conditionare pozitiva de genul 'aceasta piatra va echilibra toate campurile mele si va armoniza relatia mea cu cei din jur' ; 'aceasta piatra ma va proteja de energiile joase din spatiul unde muncesc'. Este acelasi lucru cu a crea talismane , in functie desigur de proprietatile fiecarui cristal.

4. Altele - programe de tip informational - Orice informatie este energie. Orice schimb de informatie este deci un schimb de energie. Dezinformarea intentionata contine o amprenta de energie joasa. In consecinta, ne putem simti mai bine sau mai rau atunci cand citim, ascultam sau privim anumite informatii. Ziarele, cartile, muzica de la radio, filmele si programele de stiri, etc -toate ne transmit ceva. Toate ofera o versiune a adevarului. Cum discernem adevarul de minciuna? Cum reusim sa ne pastram mintea limpede si vibratia inalta  atunci cand suntem bombardati cu informatii negative din toate aceste surse? Ei bine, cel mai simplu este sa ne ascultam instinctul. De exemplu, daca va pica in mana o carte ce contine un program negativ, ceva din fiinta voastra va reactiona - si veti simti impulsul sa nu o cititi, sa nu o cumparati, ci sa mergeti mai departe. In mod similar, daca la radio se difuzeaza melodii ce contin programe negative, veti simti nevoia sa mutati frecventa si sa nu ascultati acea melodie. Acest 'instinct' nu este altceva decat sursa adevarului pur , conectarea la Sinele vostru Inalt. Din pacate atunci cand legatura cu Sinele Inalt este pierduta, din diferite motive - cel mai adesea datorita accentului pus pe materialism, ambitie, egoism, etc. - perceptia intuitiei se va estompa, si va fi tot mai greu sa discernem ce este benefic pentru noi de ceea ce ne face rau.
Folositi-va intuitia atunci cand aveti de ales intre a crede ceea ce spune X si a crede ceea ce spune Y, atunci cand vi se ofera un adevar sau o revelatie, atunci cand vi se cere sa va mobilizati pentru o cauza sau alta. Intuitia este cea mai buna busola, dar pentru ca ea sa functioneze trebuie sa va linistiti mintea...
Puteti de asemenea activa Filtrul Divin - pentru mai multe detalii click aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu