sâmbătă, 31 decembrie 2011

Anul clipei ce vine

Maine este prima zi din restul vietii tale. Spune-i 2012, anul Dragonului, 5773, sau in orice alt fel, totul este pana la urma doar o conventie. Nu astepta ca anul ce incepe peste cateva ore sa iti aduca anumite lucruri, ci doreste-ti mai degraba, ca tu sa ai intelepciunea de a lua ce e mai bun din fiecare experienta, de a trai fiecare zi ca pe un miracol, miracolul de a fi aici si acum pe aceasta planeta. Doreste-ti sa fii treaz , sa discerni adevarul de minciuna, lumina de intuneric, sinceritatea de ipocrizie. Si apoi doreste-ti sa poti ierta pana la capat, fara a privi inapoi. Doreste-i aproapelui tau sa aiba curajul de a-si urma calea sufletului, odata ce a auzit vocea inimii, eliberat de teama, regrete si  orgoliu,cu credinta care poate muta muntii...
Indiferent care este mersul timpului,  de unde vii  si  spre ce te indrepti,  atunci cand ceasul va arata ora 12.00 inchide o clipa ochii si spune "Multumesc pentru aceasta clipa, pentru cele ce au fost, si pentru cele ce vor urma!"
Cu zambet inainte, si pe curand!

Un comentariu:

  1. înainte de transmite un mic gând în clipa mică ce stă să picure într-un nou pocal, vreau să las aici 2 cuvinte ce pot fi ca o pecete peste plicul ce se închide.
    îmi doresc ca oamenii să nu mai dorească în sensul clasic al înţelegerii acestui cuvânt, ci să dorească în limitele infinite ale sufletului, să fie una cu viaţa care suntem, să ne prelingem, picături de lumină pură pe marginea clepsidrei, să nu dorim, să fim.
    vocea inimii oricum şopteşte: LA MULŢI ANI!

    RăspundețiȘtergere